søndag den 1. juni 2014

Travl miniferie

Jeg har haft en travl miniferie, for siden jeg fik fri i onsdags,har jeg bare været på farten. Fredag var jeg sammen med en kær veninde til quiltefestival i Aulby, som er en hyggelig lille festival med et fint udvalg af butikker. Det var ikke billigt, for selvfølgelig købte jeg noget, som jeg bare ikke kunne leve foruden og bare måtte eje. Som om jeg ikke har stof nok. Det hjalp lidt, at der var 20 % hos alle butikker fra 13.00 - 16.00.

Lørdag gik turen til min svigermor i Fjerritslev, og da vi kørte lige forbi Aars, fik jeg da lige min mand til at dreje af. Jeg havde læst et sted, at patchworkbutikken Kræmmerhuset havde en lille fin udstilling, og det var også tilfældet. Her er lige et par billeder der fra.


Picnic

Firkanter går man aldrig fejl af, og når de står på spidsen, er det ekstra flot. Sådan et må jeg lave engang.


De fineste applikationer og maskinquilt. Her kan jeg vidst ikke være med, men flot var det. Tæppet var forresten til salg.
Der var også et par andre damer i butikken, og jeg hørte med et halvt øre, at indehaveren fortalte dem, at hun havde fået dette tæppe i jubilæumsgave af sine faste kursister.  

Når jeg kører i bil - altså som passager - så kan jeg godt lige strikke lidt, så med 150 km hver vej, fik jeg da lige lavet denne lille spencer i str. 3 måneder færdig. Den er strikket i det dejlige bløde garn Coast, som er en blanding af uld og bomuld. Mønsteret er fra butikken Perlestrik, som ligger i Hjørring, men de har også netbutik.

2 kommentarer:

  1. Ja sikke travlt du har haft, godt du skal på arbejde i morgen

    SvarSlet
  2. Du har da rigtig været på farten.
    Sød lille Spencer du har strikket mens kilometerne har rullet af sted
    Hanne

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...