mandag den 9. juni 2014

Dissappearing ninepatch

Jeg har lavet mig en ufoliste, som gerne vil have til at blive mindre, så nu er der ikke noget med at starte på noget nyt inden jeg får mindst 2 ting fra ufolisten færdig først, og den er desværre lang. Jeg kom til at kigge i en skoæske, og der lå nok så flot nogle firkanter, klippet og klar til et tæppe.


Jeg har ladet mig fortælle, at mønsteret hedder dissappearing ninpatch, det skal nok passe, det startede i hvert fald med 9 firkanter. Jeg så modellen engang, jeg var på træf. Det var dengang, der var en anden ejer af Butik Kastanje, så det er længe siden.


Hvis jeg selv skal sige det, har jeg været lynhurtig til at få toppen syet sammen og er allerede i gang med at quilte. Jeg er ikke så godt til at frihåndsquilte, men at sy efter en streg går nogenlunde.

Jeg kan snart slå en streg over den første ufo, og det er da bare skønt.

5 kommentarer:

 1. Ja, er det ikke skønt, hver gang en UFO er gjort færdig, en dejlig følelse.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 2. Det er blevet et rigtig skønt tæppe i dejlige farver. Dejligt med en ufo mindre.

  SvarSlet
 3. Det bliver et flot tæppe i nogle dejlige stoffer, heldigvis man jo kan quilte på den måde man selv allerbedst kan lide. Dejligt når en ufo bliver aflivet.
  Hanne

  SvarSlet
 4. Det er da en god regel, hvis du bliver ved længe nok ender du uden UFO'er ;o)

  SvarSlet
 5. Rød og sort samme er flot og det er et spændende quiltemønster du har haft gang i. Ser frem til at du viser den næste UFO.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...