søndag den 21. juli 2013

Min sommerferie

Min sommerferie er slut efter 14 dejlige dage. Jeg har været rundt i Danmark på småture, for der stod ikke lige udland på budgettet i år, og det gør jo heller ikke så meget med det vejr, som vi har haft.

Jeg har været en tur hos min veninde i Skive, og det var jo meget belejligt, at jeg lige kom forbi Hannes stofbutik i Vejerslev, hvor jeg købte disse ting. Jeg tror alle veninderne skal have sytasker af mig i julegaver, hvis de da ellers gider være på gave med mig. Der er også lige planer om nogle mug rugs, som også skal være til gaver.


Min svigermor bor i Fjerritslev, og der kommer man jo heldigvis forbi Købmandsgården i Skerpinge. Der kom jeg også lige til at købe noget stof. Det er nok mere til strikketasker.


Den første uge af ferien var jeg en tur på Egeskov Slot. Det var godt nok lidt dyrt at komme ind, men der var rigtig meget at se på, så det var pengene værd.Og her et billede af Jan og mig fra haven omkring slottet. Det var vældig flot.


Himmelbjerget fik også aflagt et besøg en tidlig morgenstund. Der er rigtig flot omkring Silkeborgsøerne kan jeg sige til dem, der ikke har været i området endnu.


Til slut men ikke mindst, har vi også haft tid til at aflægge et besøg hos mit lille bonusbarnebarn Alexander, der efterhånden er 9 måneder. Han er ved at være rigtig sød og sjov. Der er krudt i ham.


I morgen kalder arbejdet desværre, men det bliver helt rart at komme ned og slappe lidt af. 

5 kommentarer:

 1. Dejlige ferie billeder,man kan rigtig se det gode vejr.
  Sødt lille barnebarn, ligner en rigtig krudtugle
  Fortsat god sommer :-)

  Åh ja stoffer, dem kan man ikke få for mange af.

  SvarSlet
 2. Dejlige sommerbilleder fra jeres ture rundt i landet og dejlige stoffer du har fået indkøbt også.
  Hanne

  SvarSlet
 3. Man kan se i har haft en god ferie.
  Jeg er spændt på, at se om jeg er
  en af dem du bytter gaver med.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...