søndag den 2. oktober 2011

Søndagstur på Kunstmuseet Aros

På min arbejdsplads har jeg meldt mig ind i kunstforeningen. Det har den fordel, at man kan låne årskort til Aros, som betyder gratis adgang. I dag var Jan og jeg så på toppen af Aros for at gå i regnbuen. Vi kunne se hele byen i dejligt solskin. Over 20 grader og vi er i starten af oktober, det er helt vildt.


Mit barndomskvarter i Århus, Jerichausgade, Marstrandsgade, Bissensgade


Samme udsigt, men nu fra regnbuen. Prismet, som ligger lige bagved Den Gamle By ses i baggrunden.


Mølleparken med åen foran. Det er blevet et rigtig dejligt sted med masser af siddepladser langs åen. Desværre er Mølleparken også et sted, hvor sprittere og hjemløse holder til, men de skal jo være et eller andet sted, og de gør jo ikke en kat fortræd.


I baggrunden ses tårnet af domkirken i forgrunden hjørnet min arbejdsplads.


Her er det sted, hvor jeg tilbringer ret meget tid hver dag. Sådan ca. 7,24 time hver dag på min arbejdsplads, Retten i Århus. Imponerende bygning og rigtig flot efter, der er blevet fuget, og der er kommet nyt tag på.


Regnbuen fra tagterrassen, det har godt nok pyntet på den røde firkant, som Kunstmuseeet Aros bare var før.   Efter regnbuen er koblet på, har der været rigtig mange besøgende.


Inde fra museet med trappegangen. Rigtig flot.

Ja så fik jeg heller ikke syet noget i dag, men det bliver måske bedre en anden dag.

2 kommentarer:

  1. ja, det er et spændende museum at besøge, vi har årskort dertil, så vi kan komme så ofte vi har lyst, og regnbuen er et spændende kunstværk som helt bestemt pynter i byen.
    Tak for den fine award og de søde ord.

    SvarSlet
  2. Jeg var deroppe i efterårsferien, det var nu rigtig flot.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...