søndag den 25. august 2013

Helt igennem hyggelig weekend

Jeg har haft en travl men hyggelig weekend. Fredag gik jeg tidligt hjem, fordi jeg skulle have besøg af min datters svigerforældre fra Færøerne. Jeg fik dette flotte sjal af Josefina, helt i færøsk stil. Det blev jeg rigtig glad for.


Efter aftensmaden blev der hygget med strikketøjet. Min datter Line har også fået lært at strikke. Josefina strikker som lyn og torden. På Færøerne holder de garnet helt anderledes i hvert fald i forhold til, hvordan jeg strikker. Der blev snakket og grinet, og mændende påstod, at de ikke kunne høre fjernsynet, men det kan jeg altså ikke helt forstå, at det passer.


Lørdag stod den på Dansk Patchworkforenings træf i Herning sammen med min veninde Lisbeth. Jeg havde rigtig glædet mig, for sidste år var jeg ikke afsted. Lidt blev det da til, selvom jeg har stof nok, men man kan da ikke gå rundt en hel dag uden at købe noget.  Jeg har vilde planer inde i mit hoved, hvad jeg kunne tænke mig at sy, men lige nu er det vist kun tiden, der mangler. 3 kommentarer:

 1. Hvor er det et smukt sjal. Min færøske svigermor strikker også helt anderledes end jeg gør. Det ser vældig besværligt ud synes jeg, hun synes, at jeg holder helt forkert på pinde og garn :-)

  SvarSlet
 2. Sikke et flot sjal du der har fået.
  Du skal lige lære Line, ikke at ha
  albuerne på bordet, når hun strikker.
  Det ser rigtig hyggeligt ud.
  Det sorte stof, du har købt, var jeg
  også forelsket i, men fik det ikke købt,
  men fik så noget andet.

  SvarSlet
 3. Det ser hyggeligt ud med jer tre siddende omkring bordet med strikketøjet, og hvilket smukt sjal du har fået foræret, det kan jeg godt forstå du blev glad for.
  Fine ting du har fået købt på træffet.
  Hanne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...