søndag den 18. marts 2012

Snemænd

Det har været lidt stille her på min blog et stykke tid, for jeg har ikke rigtig fået produceret noget. I går var jeg som så mange andre her i blogland til hobbymesse i Middelfart. Jeg købte et par mønstre, men ingen stof, for det er jo strengt forbudt indtil, jeg har brugt noget af alt det jeg har. Det var svært at holde sig i skindet, men jeg klarede den. Det er ikke sikkert det går lige så godt, når jeg skal til nordisk træf i Aalborg.

Jeg er kommet lidt videre med mine dækkeservietter med snemænd. Jeg har nået de første 4 - hvorfor skulle jeg også lige lave dobbelt portion. Takket være Linda Himmelblå har jeg fået nogle gode fif, når jeg applikere med knaphulssting. Jeg synes selv det ser meget bedre ud med færre hæftninger, men det kan I jo selv bedømme.


Så mangler jeg bare de sidste 4 og lukkekanter. Jeg er lidt sent ude, men det bliver jo vinter igen, så de må ind i mit gaveskab til bedre tider.

4 kommentarer:

 1. De er skønne !!!
  Jeg ville ønske, jeg kunne finde energi til at sy dem.
  Kh hanne

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte. 8 styks er også meget, men du er da noget langt.

  SvarSlet
 3. Hvor er de sjove og meget flot syet :o)

  SvarSlet
 4. Super søde snemænd du har lavet, 8 er mange at lave, men sådan noget stort kaster du dig som regel ud i med hensyn til at lave dækkeservietter ;o) de bliver super flotte.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...