lørdag den 11. februar 2012

Nyt mønster fra Bronwyn Hayes - Red Brolly

Se lige hvad der lå i min postkasse til morgen. Hele min lørdag var reddet. Jeg har holdt øje med mønsteret i lang tid, og  torsdag i sidste uge blev det frigivet til salg. Det måtte jeg da bare eje. Jeg elsker Bronwyn Hayes' mønstre og har flere af dem, men jeg har desværre ikke nået at sy noget af det endnu. Man har jo også lov til bare at samle, måske der bliver tid engang. Det er langsommeligt men dejligt med stithery. Jeg har købt det hos Pockey Chicken  der har Bronwyn Hayes's mønstre. 


Her er et af motiverne. Et par piger på tur med deres hund.


Og som altid, når man køber noget hos Pockey Chicken. Et kort med en personlig hilsen og en lille blok. Jeg har da nok fået lov til at betale for det, men det er da hyggeligt alligevel med en lille hilsen her i disse tider med emails.

8 kommentarer:

 1. Dejligt med en pakke og så på en lørdag. Dejlig blog du har, du er velkommen hos mig også. Jeg er gammel Århus pige (Hasle) bosat i Kolding men ofte i Århus :)

  SvarSlet
 2. Det ser godt lækkert ud, og samle, ja det gør vi vel alle sammen på den ene eller anden måde:)

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig spændende ud. Håber du kommer igang med det på et eller andet tidspunkt, så jeg kan følge udviklingen :)

  SvarSlet
 4. Dejligt mønster .-) jeg er også vild med Red Brolly mønstrene, Jeg har benyttet mig af nogle af de, som er free :-)....og jeg er ikke erfaren i at handle udenlands, kommer der ikke en masse porto og told på, når du gør det ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt flere ting i udlandet, og så længe man holder sig til små ting f.eks. et hæfte eller en bog, er det sjældent det ryger i tolden. Jeg har prøvet det én gang, og det var nok fordi det var en større uformelig pakke med jelly rolls og andre stoffer.

   Hvis jeg køber en bog, gør jeg det helst på Amazon, men den engelske side, hvor der ikke er told på, da det er et EU land. Her er der rigtig mange penge at spare også selvom der skal betales porto.

   Skulle tingen ikke dukke op, hvilket jeg har prøvet to gange, så skriver jeg bare til dem, og pengene kommer prompte tilbage på min konto.

   Slet
  2. Tusind tak, for dine oplysninger, en dag vover jeg mig nok også ud i det, ikke bare for at spare penge, hvilket da er dejligt, for så kan der blive råd til mere, :O) men også fordi der somme tider er noget, som ikke kan købes i dk. Tak.
   Hilsen Mia

   Slet
 5. Det er et sødt mønster du har købt, det kommer jeg nok til at følge på nærmere hold på et tidspunkt, håber jeg.

  SvarSlet
 6. Jeg er også fuldstændig vild med hendes mønstre. Spændende at se hvad du får kreeret ??
  Kh hanne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...