søndag den 11. oktober 2015

Trekanter, trekanter og atter trekanter

Jeg har været i gang med trekanter over en lang periode, så endelig kan jeg vise noget patchwork frem. Jeg har skåret strimler på 3,5 inch af alle mine blå, turkise og grønne stoffer, men også nogle lyse. Derpå har jeg brugt en 60 grader lineal til at lave trekanterne med. Opgaven gik ud på at parre en lys med en mørk, og det samme igen, når rækkerne skulle syes sammen.

Jeg har quiltet lige linjer på hver side af sømmen, som jeg synes giver et lidt moderne look. Jer altså også lidt bedre til at sy ligeud end til at quilte på frihånd.


Her på bagsiden ses det tydeligere hvordan, jeg har quiltet. Jeg skulle nok have været lidt mere grunddig med at presse, men det går an. Alt stoffet er fra lageret også det på bagsiden, og det er jo herligt at få brugt sine rester.


Jeg har vist tæppet til venstre ved en tidligere lejlighed, men nu ligger tæpperne på hver sin seng i mit gæsteværelse, og jeg synes da de pynter. Jeg har mange trekanter i overskud, så nu vil jeg prøve, om jeg kan lave et eller andet ud af det.

5 kommentarer:

 1. De er vildt flotte begge to! :)

  SvarSlet
 2. Fine tæpper og en fin quilting du har valgt :)

  SvarSlet
 3. Det er et super flot tæppe med alle de trekanter. Sjov øvelse med lys/mørk, det kan ikke have været helt nemt med rækkerne ?
  Måske du har haft alt lagt op inden ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg har ikke lagt det op. Jeg har bare taget ned i kassen og skævet lidt til, om der var to ens stykker stof tæt på hinanden. Hele tiden har jeg en lys og en mørk sammen. Jeg har syet lange rækker, og derfor har jeg ikke helt kunnet undgå, at der kom to ens op ad hinanden.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...