søndag den 8. marts 2015

"Guldbryllup" = 50 års venskab

For et par år siden nævnte min veninde Lene, at nu havde vi snart kendt hinanden i 50 år, så det måtte vi da hellere fejre på en eller anden måde. ''til en start var det faktisk bare en sjov spøg, men jo mere vi talte om det, jo mere tog ideen form. Vi besluttede os for at invitere søstre, niecer, veninder og alle andre mageløse kvinder, som vi kender til sønderjysk kaffebord. Min datter Line havde kreeret denne flotte kage, og den gjorde lykke både med hensyn til udseende og smag. Det har taget mange timer at lave den skulle jeg hilse at sige.Lene og jeg havde uddelegeret opgaverne mellem hinanden og havde også fået flere af gæsterne til at bidrage med lækre kager. Det var i det hele taget et vellykket arrangement, og alle hyggede sig. Oveni fik mange fine gaver heraf rigtige mange oplevelsesgaver, så vi skal til brunch og middage inde i byen mere end én gang.Her ses vi i den fine æresport, som Lenes søstre havde kreeret.

Det er skønt at have en kær veninde, som man kan dele alting med og som altid er der for en. Sorger og glæder har vi delt igennem årene, og heldigvis har der været flest af de glædelige.

Hvor vi kender hinanden fra? Lenes forældre og mine bedsteforældre flyttede ind i det samme boligkompleks for 50 år siden. Der er løbet meget vand i åen siden, men vi ser da stadig godt ud, hvis vi selv skal sige det.

5 kommentarer:

 1. Ja, vi havde en rigtig dejlig dag. Jeg har siddet hele dagen
  og kigget på alle de fine ting, som vi blev betænkt med.
  Glæder mig til vi skal på alle vores cafe`ture.
  Jeg syntes det er helt utroligt, så meget der blev gjort for os.
  Det er helt uforglemmeligt.

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med jeres 50 års venskab :-)
  Og sikke et flot kagebord og en meget smuk specielt lavet kage til anledningen, den er godt nok både flot og kreativ, en virkelig god idé :-)
  Maria & Tina
  "En verden af kunst"

  SvarSlet
 3. Tillykke med "Guldbrylluppet" sikke et flot kagebord :0)
  Hanne

  SvarSlet
 4. Tillykke med det. Det var da en skøn skøn ide:-):-)

  SvarSlet
 5. Fantastisk ide at fejre venskabet på den måde med andre dejlige kvinder I kender. Og det kagebord ser slet ikke tosset ud, nu drømmer jeg om sønderjysk kagebord de næste mange dage :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...