søndag den 12. oktober 2014

Trøje med aranmønster

Jeg må indrømme, at der er mest gang i strikkepindene fremfor at sy patchwork. Det er lidt nemmere at sidde med et strikketøj i sofaen, når efterår og vinter banker på. Patchwork som håndsyning er jo ikke lige min livret, og når det er halvmørkt, kan jeg ikke rigtig se stingene, og hvem gider bruge næste dag på at pille op.

I min ferie her i sensommeren har jeg fået strikket denne raglantrøje i aranmønster til min yngste datter, så nu håber jeg bare hun kan passe den, men ellers har hun nok en studiekammerat, som hun kan sælge den til for garnets pris.

/
Garnet hedder Loden fra Grinasco/Gepardgarn og er købt på udsalg hos Fandango. Mønsteret har jeg fundet i bogen Mere femininin strik af Lene Holme Samsøe.

 Jeg synes også lige der skulle et billede til af ryggen af trøjen.


Jeg beklager billedkvaliteten, men med ny telefon går det ikke altid som man havde håbet for sådan en amatørfotograf som mig.

4 kommentarer:

 1. Både model og farve er skøn.
  Nej de ny modens apparater er ikke altid nemme at hitte ud af.
  Syntes nu billederne ser fine ud.

  SvarSlet
 2. Det er en dejlig trøje, du har fået strikket. Jeg håber din datter kan passe den. Men ellers har du nok ret i, at det er muligt, at finde en anden aftager. Hjemmestrik er jo heldigvis blevet moderne igen :-)

  SvarSlet
 3. Flot trøje du har strikket, jeg håber den passer din datter.
  Den slags trøjer har jeg strikket nogle stykker af, for snart mange år siden.
  Hanne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...