søndag den 9. februar 2014

Flittige mig - eller har jeg bare taget mig sammen?

Jeg har haft en helt igennem travl weekend. Lørdag var jeg på næste quiltekurses i rækken hos Quiltefant. Denne gang var det fjer som baggrund. Det var rigtig spændende, men hold da op, hvor jeg var øm i kadaveret, da jeg kom hjem. Jeg må lige tage vise nogle billeder af min begynderquiltning med fjer en af dagene.

I dag søndag har jeg fået lavet to toiletpunge færdige. Jeg havde noget overskydende Libertystof, som var quiltet, så af det har jeg lavet denne flade toiletpung efter et ønske fra min datter, der skal have den i sin lille skuldertaske.


Læg lige mærke til den fine label. Jeg fik 100 stk. i julegave i alle regnbuens farver.


Fint foer, som jeg måtte øge, men det skulle bare være det prikkede. Det er nu også dejligt at få det hele brugt op, men bare rolig, jeg har alt for meget på lageret.


Hvis denne model ser bekendt ud, så har du ret, men det er ikke den samme. Denne er en mindre udgave, og således en toiletpung.


Sidst men ikke mindst fik jeg så lige monteret disse to babytrøjer, som er et bestillingsarbejde. Det var så nummer 3 og 4 af den model, så nu skal der vist holdes pause.

3 kommentarer:

 1. Fine ting du har fået lavet, du er da ret flittig i øjeblikket.
  Hanne

  SvarSlet
 2. Skønne punge og flotte trøjer. Det er altid rart når men kommer igang :)
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Du er også rigtig god til at strikke - fint arbejde

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...