fredag den 13. september 2013

Ugletæppet tager form

Det går fremad med ugletæppet. Det er det også nødt til, når det skal være færdig den 10. oktober. Nu er jeg færdig med at applikere, så i morgen skal jeg i gang med at skære til og sy stolper. Jeg mangler godt nok én ugle, men jeg skal lige tænke over hvilken farver, der mangler. Jeg er gået ud fra farverne i bundstoffet.


På mønsteret er alle stolperne hvide, men jeg synes, at det bliver alt for fersk, og mønsteret skal jo ikke bestemme over mig. Jeg har også gjort uglerne lidt mindre.


Jeg kunne ikke holde mig i skindet og måtte bare lige prøve at tegne og male denne cykel, som jeg har fundet på nettet. Den skal bruges til en mug rug sammen det stof jeg fandt, da jeg var på træf. Det går slet ikke med mine planer om ikke at starte på nye ting før, jeg er færdig med mindst to gamle, men jeg forsøger i det mindste.

Vild med dans starter om lidt, så jeg skal være klar i sofaen.

6 kommentarer:

 1. Du får da noget fra hånden i tiden.
  Det bliver rigtig fint ugletæppet.

  SvarSlet
 2. Det er et rigtig frisk tæppe med ugler på, modtageren kan ikke andet end blive rigtig glad. Cyklen er flot tegnet, det bliver spændende at se hvordan mug rug'en kommer til at se ud. Jeg har samme problem som dig - starter mere op end jeg får færdig, selvom jeg også har lavet regler. Det er bare så svært at lade være med at starte på det nye og interessante...

  SvarSlet
 3. Skønt ugletæppe - jeg elsker ugler ;o)

  SvarSlet
 4. Det bliver et flot ugle tæppe ... glæder mig til at se det færdige resultat.

  Det at være en kreativ person medfører, at en ny ide popper op inden det igangværede projekt er færdig. Verden vil være fattig uden kreative personer.

  SvarSlet
 5. Det bliver da et rigtig flot ugletæppe, dit stof til stolper ser flot ud.

  SvarSlet
 6. Det ser sødt ud med alle uglerne, spændt på at se det færdigt.
  Fin cykel du har fået lavet.
  Hanne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...