mandag den 29. april 2013

Nyt køkken og hvad det indebærer

Jeg har ikke fået produceret alverden på det sidste, for jeg er ved at få nyt køkken i lejligheden. Man kan kalde det bad timing, for jeg skal faktisk flytte om en måned. Vi har været heldige at få en 5-værelses lejlighed pr. 1. juni, så nu kan jeg få mit helt eget syværelse - Ih hvor jeg glæder mig.

Da lejligheden alligevel lignede noget, der var løgn, tog min mand og jeg en tur til Tyskland, hvor vi boede i Tarp. Det var ikke værd at skrive hjem om, men maden var fin og vi havde en base. Vi var en tur i Friedrichstadt, hvor jeg fandt en dejlig butik med patchwork. Dette stof måtte jeg bare eje. Lige præcis det, som jeg skal bruge til at gøre mit tæppe med frøer og prinsesser færdigt. Det er tyske Ursula Schertz, der er designer af mønsteret. Hvis du klikker på linket Tæppet skulle det gerne komme til at se sådan ud engang.


Friedrichstadt er en hyggelig lille by, som man vist kalder lille Amsterdam, og det kan der være noget om, med de smukke kanaler og karakteristiske huse.


Vi kørte en aftenstur for at se Glücksborg slot.


Og hvad er lige en tur til Flensborg uden at komme en tur på iscafé. Det er de altså gode til de tyskere. Måske ikke så godt til kuren, men det smagte dejligt.


Fra torsdag til søndag var vi så lige en tur hos min yngste i København. Valget mellem den arktiske ring og den blå planet faldt ud til fordel for det første. Det var dejligt vejr, og vi var bange for, at nyhedens interesse var størst hos den blå planet, så det må blive en anden dag. Det er helt fantastisk at se isbjørne så tæt på, som man kan i den arktiske ring. Der var kun en glasvæg imellem os og bjørnen, så det var helt fantastisk.

Lørdag aften var vi så en tur i Tivoli. Det var hunde koldt, men min mand, som arbejder i fyrværkeribranchen ville gerne se fyrværkeriet. Det var rigtig flot og da også værd at vente på.

Der var også lysshow på tivolisøen. Det var også vældig flot. 

Søndag var vi lige omkring Billund for at hente min ældste datter der havde været med sin kæreste hjemme på Færøerne. Prøv at tjek hendes blog, det er flotte billeder. 

Det var godt jeg skulle på arbejde i dag, for trængte da til at slappe lidt af ovenpå sådan en aktivitet. 

2 kommentarer:

  1. Som du da kommer omkring i øjeblikket. Fine og hyggelige billeder du har taget. Super sødt stof du fandt til frøtæppet.
    Hanne

    SvarSlet
  2. Rigtig flotte billeder, og skønt frø stof :o)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...