tirsdag den 23. august 2011

Homespun

Se lige hvad der var i min postkasse, da jeg kom hjem. Jeg har set hos de forskellige bloggere, at de er ret begejstrede for magasinet Homespun. Da jeg fandt en en engelsk hjemmeside, hvor man kunne købe magasinet enkeltvis uden at skulle binde sig for 12 numre, måtte jeg da lige prøve at se, om det er pengene værd. Der er mange spændende ting, og nu er er jeg nødt til også at købe det næste nummer, for selvfølgelig var der et flot tæppe, der går over 3 numre.


Portoen var den samme, så jeg bestilte også lige nogle applikationsnåle. Jeg har meldt sig på et kursus hos Butik Kastanja hvor Eva Johansen kommer og underviser i applikation med frysepapir. Jeg har set hende demonstrere det mange gange, når der har været træf, og det foregår på symaskine. Hvis der er nogen af jer bloggere, der vil med, så skriv til mig. Man kan jo lige så godt fylde bilen op med syglade piger.


2 kommentarer:

  1. Hej Gitte, hvor bestilte du Homespun, og købte du bladene på een gang + nålene, hvad var forsendelsesomkosntingerne.

    Hyggeligt at kigge på din hjemmeside, jeg kommer forbi igen en anden gang.

    SvarSlet
  2. Jeg vil prøve at finde ud af det. Har ordrebekræftelsen et eller andt sted. Jeg googlede bare Homespun, så fandt jeg et sted, men nu er de vidst udsolgt de numre jeg har købt.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...